Do dyspozycji gości oddajemy w pełni wyposażoną sale bankietowe, wzbogacone o atrakcyjną aranżację wnętrza. Jesteśmy w stanie zapewnić miejsca dla 160 osób, gdzie w sprzyjającej atmosferze zapewniamy pełną i fachową obsługę.

Dla zapewnienia najwyższego komfortu naszych gości, pomieszczenie zostało zaopatrzone w nowoczesny system klimatyzacji, który będzie czuwać nad odpowiednią temperaturą w pomieszczeniu.

Skorzystaj z naszego wieloletniego doświadczenia w organizacji bankietów i celebruj swoje święto w Czterech Porach Roku! Wybierz jedną z naszych trzech sal bankietowych / interesujący Cię pakiet i skontaktuj się z nami.

KALKULACJA BANKIETU PRZY MIN. 50 OSOBACH
Sposób serwowania Biesiada chłopska Biesiada dworska Biesiada pańska
W bufecie szwedzkim (wszystko serwowane w bufecie szwedzkim) x - -
Dania ciepłe na stołach (zimna płyta w bufecie) - x -
Całość imprezy na stołach - - x
Sok pomarańczowy, jabłkowy, coca-cola, fanta, sprite bez limitu + woda mineralna gaz/niegaz + trzeci sok za dopłatą np. sok porzeczkowy + 3 zł x x x
Kawa, herbata w bufecie bez limitu x x x
Muzyka w tle + opcje dodatkowe Do ustalenia Do ustalenia Do ustalenia
Obsługa kelnerska całą imprezę x x x
Zimna płyta standard (tabela w załączniku na dole) x x x
  Do 24:00 Do 3:00 Do 24:00 Do 3:00 Do 24:00 Do 3:00
Z jednym daniem ciepłym 50zł 65zł 55zł 70zł 60zł 75zł

Z dwoma daniami ciepłymi

60zł 75zł 65zł 80zł 70zł 85zł
Z trzecim daniem ciepłym 85zł 90,00 zł 95,00 zł

Każde + 10 osób (np. 60 osób)
Każde -10 osób 9np. 40 osób)

-3 zł
+3zł
-3 zł
+3zł
-3 zł
+3zł
Ciasto domowe (szarlotka, sernik, z galaretką) + owoce (4 rodzaje) 5,00 zł 5,00 zł 5,00 zł
Dodatek do zimnej płyty
jeden rodzaj
dwa rodzaje

+3 zł
+3 zł

+3 zł
+3 zł

+3zł
+3zł
Półmisek serów regionalnych: oscypek, korbce, bundz 5,00 zł 5,00 zł 5,00 zł
Półmisek mięs pieczonych: trzy rodzaje 5,00 zł 5,00 zł 5,00 zł
Deser 5,00 zł 5,00 zł 5,00 zł

MENU BIESIADNE

  1. Placek po zbójnicku
  2. Szaszłyk wieprzowy + ziemniaki opiekane + surówka
  3. Micha pierogów
  4. Kotlet bacowski z boczkiem i oscypkiem + ziemniaki w skorupkach + surówka
  5. Pierś z kurczaka + ziemniaki opiekane + surówka
  6. Kurczak marynowany w sosie + ziemniaki z koperkiem + surówka
  7. Żur bacowski na kiełbasie w chlebie
  8. Barszcz czerwony z krokietem lub uszkami
  9. Kwaśnica z żeberkiem wędzonym
  10. Oscypek z boczkiem i żurawiną
  11. Zwijane schaby + ziemniaki + surówka
  12. Pstrąg górski + kluski ziemniaczane + 6,00zł dopłata
Zima płyta standard Dodatki do zimnej płyty
  1. Smarowidło – smalec domowy
  2. chleb wiejski
  3. Kiełbasa wiejska w pętkach z chrzanem
  4. Sledz wiejski
  5. Ogórek kiszony
  6. Warzywa konserwowe
  7. Półmisek wędlin trzy rodzaje
  8. galaretka z octem
  9. + sałatka jeden rodzaj
  • śledz wiejski drugi rodzaj
  • pomidor z mozarellą
  • sałatka inny rodzaj
  • półmisek serowy
  • dramsztyk drobiowy
Surówki Sałatki Desery
  1. Kapusta zapiekana
  2. Buraczki na ciepło
  3. Marchewkowa z jabłkiem
  4. Z kapusty kiszonej
  5. Z selera
  6. Z kapusty Czerwonej
  7. Warzywa gotowane
  8. Wiosenna
  9. Marchewka z grochem
  • Grecka z fetą
  • jarzynowa
  • brokułowa
  • serowa
  • selerowa
  • fasolowa
  • Owoce
  • ciasteczka drobne
  • szarlotka na ciepło
  • banan w cieście
  • lody

Opcje dodatkowe do bankietów 

DJ – w cenie sprzęt, oświetlenie – bez limitu czasowego 1 100,00 zł
DJ + Wodzirej – w cenie sprzęt, oświetlenie – bez limitu czasowego 1 500,00 zł
Kapela góralska 4 osoby – 3 godziny 800,00 zł
Zespół muzyczny Do ustalenia
imprezy zbójnickie Do ustalenia
   
Prosiak pieczony do 50 osób 1 000,00 zł
Szynka udziec 700,00 zł
Bufet chłopskie jadło do 80 osób 1000zł 

ponad 80 osób 1300zł
Alkohol all-inclusive Do 24:00 – 40zł
do 3:00 – 50zł
Piwo lane Żywiec 6 zł
Beczka 30L + rollbar 350 zł
Wódka typu: Wyborowa, Zubrówka, Biała Dama, Krupnik 35 zł / butelka
Wino lub Szampan 40 zł / butelka

Podane ceny są cenami netto.

  • Istnieje możliwość biesiad tematycznych

    • Wigilijna
    • karnawałowa np. country i cygańska
    • mikołajkowa
    • firmowa tematyczna

    Dania serwujemy zależnie od potrawy na talerzach, półmisek, korytkach drewnianych.